Copyright

All the work in this blog are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Aina Jerstad. All rights reservedVelkommen til min fotoblogg. Håper du får en fin bildeopplevelse. Ha en fin dag!


Totalt antall sidevisninger

lørdag 9. november 2013

God helg!

 
 
 
 
 
 
 
 
Har lastet ned en prøveversjon av Photoshop Elements 12.
Ser ut som det er mye morsomt en kan gjøre der.
Også konvertere raw.
 
Er det noen som bruker den? Og er fornøyd......
Har også Lightroom 3, men den blir jo ikke brukt.
Er det bedre å oppgradere til Lightroom 5 ennå kjøpe Elements 12???
Noen med erfaring..... please help!
 

7 kommentarer:

 1. Utrolig vakkert foto ER det, vinterfølelse fikk en å, og den kjentes ikke ubehagelig ut når en ser på dette bilde.

  Redigering ja... hva skal en si bortsett fra at jeg bare bruker Lightroom, for har alltid syntes PS har vært utrolig innvikla, men det igjen kommer vel av at en ikke har trykka nok og gjort seg nok kjent med programmet. Gikk PS kurs en hel vinter, men løste liksom aldri helt `gåten`.... dessuten hadde jeg stort!!! behov for katalogdelen i Lightroom, så genuint enkelt for lagring av bilder, DET oversiktlige biblioteket på en måte, LOVE IT!!!

  En må bare ta noen valg, som med det meste det, men slår et slag for Lightroom jeg da. På Facebook er egen gruppe hvor en kan spørre hvis ting er uklart, og alltid får man svar, og det nesten med en gang gitt. Han som driver den er han som har skrevet den norske læreboka. Spør meg du Aina om du vil vite mer :-)

  Fin fin søndag ønskes deg :-)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde Aina!

  Selv har jeg heller aldri fixa PS helt, så jeg er Mac bruker og bruker da Aperture og Nik Software og litt onOne og bare unntaksvis litt PS. Kjenner ikke til PS12.

  mvh Knut

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde, Aina!
  Smaken er vel som baken.... selv gikk jeg over til Lightroom 4 for snart et år siden (veldig skeptisk i starten, skal sies,- men nå elsker jeg det, og som Anne sier, spesielt katalogdelen). Importerer alle bildene fra minnebrikken dit først. Jeg har også PS CS6, og bruker det langt mindre enn før jeg fikk LR. MEN jeg synes ikke LR er god nok til kloning eller fjerning av støv, og gjør det i PS, men der har jeg hørt at LR5 er blitt mye bedre på de områdene.... jeg liker også å legge på teksturer osv på bildene mine, og ville derfor ikke ha vært uten PS. Elements har "alt" du trenger, og til en langt rimeligere penge enn CS6.
  Vel,- det ble vel ingen forståelig konklusjon av dette,- ja, takk begge deler tror jeg at jeg må si...:)

  SvarSlett
 4. Mycket vacker bild i fin komposition. Har Elements 9 och 11, nöjd men gör väldigt lite med mina bilder nu för tiden.
  Måste nog ta och leka lite med några bilder igen annars glömmer man väl helt bort att det går.
  Ha en bra vecka
  M

  SvarSlett
 5. Hei!

  Ina Myrstad fra Nordisk Film TV her. Jeg skulle gjerne ha pratet med deg angående et nytt hageprogram vi skal lage for TV 2. Kan du kontakte meg på ina.myrstad@nordiskfilmtv.com så snart du får mulighet?

  SvarSlettRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...