Copyright

All the work in this blog are copyrighted and can not be used in any way without the permission of the owner. Copyright © Aina Jerstad. All rights reservedVelkommen til min fotoblogg. Håper du får en fin bildeopplevelse. Ha en fin dag!


Totalt antall sidevisninger

tirsdag 18. oktober 2011

Tiger Cat....

... sneaks quiet around
Denne søte katten møtte jeg på min tur til Oppsal i dag. Helst ville den smyge rundt beina mine og bli kost med. Men jeg klarte jo og få et par bilder da.

6 kommentarer:

 1. Ser nesten ut som en tiger!!! Flotte bilder av den.

  SvarSlett
 2. Nå tenkte jeg akkurat som Hilda her og det før jeg leste, elegante kattebevegelser som en aldri blir helt lei av å betrakte.

  Har studert dine stilebenbilder under her med lupe! du så sinnsykt flotte de var. Nøtta var fasinerende i seg selv, og du har unngått de ekle skyggene som har så lett for å tre frem. Har du noen hemmeligheter på lur, så hvisk i mitt øre kjære du.

  Kos deg vider med kamera vennen.

  SvarSlett
 3. Katter er fascinerende dyr, og denne var jo veldig vakker! Nydelige tegninger på den - og for noen øyne! Flotte bilder som får frem de fine bevegelsene.

  SvarSlett
 4. Oh vilken fin liten tiger, temperamentsfull och kelsjuk som de kära katterna är. Fint med strukturen på pälsen och fokusen på ögonen, blicken...den outgrundliga! Snyggt fångat!

  SvarSlett
 5. Å, så nydelig katt! Den ligner så utrolig på den trivelige Katrinus pusen som foreldrene mine hadde i min ungdom. :-)

  SvarSlettRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...